top of page

Complement

Kwaliteitsvol en holistisch zorgaanbod voor ouders met een moeilijk vervulde kinderwens.

Ja, ouders!

Vanaf het moment dat de wens aanwezig is, zijn jullie voor ons ouder. 

Newborn yellow chicken hatching from egg.jpg

Wie zijn we?

Complement bestaat uit 8 therapeuten waaronder een kinderwens|rouwtherapeut, vroedvrouw, orthomoleculaire voedingstherapeute, voetreflexologe, acupuncturiste, ademhalings- en meditatiecoach en twee osteopaten.

Wat is voor ons belangrijk?

Voor ons staan lichaam én geest op één lijn, het staat niet los van elkaar. Binnen Complement richten wij ons op beide facetten om jouw verhaal in kaart te brengen. Naast het medische traject kan een lichaam en geest zichzelf ook helen en ondersteunen. Binnen ons therapie aanbod zoeken we wat het best bij jouw noden of die van je partner aansluit.

brown egg and chicken isolated on a white background.jpg

Hoe gaan wij te werk?

Funny newborn chick with broken egg shell on head conceptual scene just born.jpg

Wij vertrekken altijd vanuit een verkennend gesprek dat jouw verhaal in kaart brengt. We geven vrijblijvend advies wat jullie zelf in handen kunnen nemen ter ondersteuning binnen het kinderwenstraject.

We verwijzen door en koppelen terug binnen de therapeuten die jou opvolgen waardoor het niet nodig is telkens jouw verhaal opnieuw te doen.

Deze manier van werken zorgt ervoor dat we kort op de bal kunnen spelen en sneller kunnen bijsturen. Je krijgt de regie over jullie wens terug wat in eigen handen ;)

Interesse?

Neem een kijkje op onze website www.complement.be 

Cute chick is reading or holding blank white paper note funny conceptual photo.jpg
bottom of page